vineri, 12 noiembrie 2010

Dupa cateva luni...

In primul meu articol va scriam despre reorientarea mea pe plan profesional, va spuneam ca mi-am permis sa-mi doresc sa invat mai mult, sa iau mai mult de la viata, ca am avut curaj sa-mi doresc altceva pentru mine. Poate vi s-a intamplat si voua sa va treziti brusc si sa simtiti ca trebuie sa fiti in alt loc, inconjurat de alte persoane. Astazi zambesc cand citesc primul meu articol...Zambesc cand ma gandesc la cat am luptat si la cat curaj am avut sa schimb atatea in viata mea. Zambesc cand ma gandesc la oamenii minunati pe care i-am intalnit mai apoi si de la care am primit atata incredere.
Unul dintre acesti oameni mi-a spus candva: "Viata e dreapta. Primesti exact atat cat meriti, dupa cat muncesti si dupa cat iti doresti, mai ales". De atunci ma tot intreb: Si daca viata e totusi dreapta?
Celor care mi-au spus ca e greu, imposibil, le spun ca mai exista si oameni corecti pe lume, oameni care nu uita de unde au pornit si care se uita la tine si vad ca poti. As vrea sa le spun din suflet oamenilor care isi doresc altceva decat ceea ce fac acum, sa incerce, sa munceasca, sa se zbata. Daca vor reusi, vor avea un sentiment minunat de multumire si o dragoste mare de viata. Vor vedea lumea mai buna si mai frumoasa. Iar daca nu reusesc...vroiam sa spun ca vor fi linistiti ca au incercat, dar de fapt, am sa le spun sa incerce in continuare pana reusesc! :) Nu o sa uit niciodata ziua de 9 Noiembrie. Am plecat plina de speranta de acasa spre sediul Scolii de Televiziune. Cand am primit vestea ca am fost propusa pentru postul de prezentatoare, sufletul mi-a fost invadat de fericire, dar primul lucru care mi-a trecut prin cap a fost cum sa fac sa nu dezamagesc niciodata oamenii care au atata incredere in mine si se bazeaza pe mine? Inca ma mai gandesc la asta...Cred ca trebuie sa fiu buna si apoi si mai buna si din ce in ce mai buna...Viata mi-a oferit o sansa si de-acum totul depinde numai de mine, iar munca abia acum incepe.
Multumesc celor care au crezut in mine si m-au sustinut! Le multumesc si celor care nu au facut-o, m-au ambitionat si mai tare!