luni, 15 noiembrie 2010

3, 2, 1 Atentie! Esti!

La ora 20 stateam la desk si nu realizam ce mi se intampla. Ca urma sa intru in cateva minute in direct, parea un vis. Am avut alaturi toti colegii, undeva in spate erau stransi si se uitau si ei cu emotie la cea care deschide postul Romania ta - Anisa Lupu. Energie pozitiva din toate partile, incurajari si priviri calde, asta am primit pe tot parcursul pregatirilor. Munca tuturor colegilor se vedea prin mine, eu eram acolo sa arat rezultatul echipei. Si pentru asta nu m-am gandit doar la mine, ci la toti pe care i-as fi dezamagit in cazul in care nu m-as fi descurcat. Credeti ca emotia lor nu a fost mare? Va spun eu ca a fost.
Si m-am descurcat. Un pic de voce de cap pe alocuri, dar foarte bine pentru prima data. Din timpul stirilor, nu-mi mai amintesc prea multe. Imi amintesc in schimb aplauzele de la sfarsit, imbratisarile, lacrimile mele si ale celorlalti. Luiza, ca de obicei, a reusit sa ma faca sa ma simt frumoasa. Cum au spus si altii, aveam fata de stirista. :)

Pentru mine si pentru alte cateva zeci de oameni, ziua de 15 Noiembrie a fost o zi mare! Pentru ca ne-am intalnit toti si am muncit pentru un lucru mare! Si va deveni un lucru mare! Acolo unde este dorinta, munca si sustinere din partea unor oameni minunati si intelegatori nu are cum sa nu iasa ceva frumos!

Acestea au fost stirile, va multumesc pentru atentie! Pe curand!

2 comentarii:

  1. bravo mititicaaa!! sunt mandra de tine, esti o luptatoare, o fetita cu sufletul curat si bun ce si-a ascultat inimioara si a reusit! lucrezi in televizune si esti si actrita :) cat de frumos! :) felicitari mititica!! :*

    RăspundețiȘtergere