luni, 6 decembrie 2010

Jurnal de Mos Nicolae




Inainte de fiecare jurnal, ma asez la pupitru si-mi spun ca va fi cel mai bun. Dupa fiecare jurnal tot mai invat cate ceva si tot asa, lucruri mici, de detaliu, dar care parca nu se mai termina. Si le adun pe toate pentru urmatorul jurnal si ma intreb cand va veni acea zi cand le voi sti pe toate in materie de prezentare si ma voi ridica de la desk mandra ca am avut cea mai buna voce, ca am avut cea mai buna postura, ca am transmis perfect mesajul publicului, ca eu si colegul meu ne-am completat perfect...ca am avut cel mai bun jurnal al nostru.
Avem langa noi oameni competenti, oameni care isi doresc sa ne invete, asa ca nu avem nicio scuza sa nu evoluam. Am invatat sa intreb, pentru ca, sincer va spun, pentru ei nicio intrebare nu e absurda. Dan, Nadia, Ana si Dana chiar ne ofera tot suportul de care avem nevoie pentru a deveni foarte buni.

2 comentarii:

  1. heii..are televiziunea asta un link ceva sa te vad si eu? hm....

    imi place optimismul tau..dar sa nu abandonezi teatrul.....ar fi pacat:P

    RăspundețiȘtergere
  2. Ahhh, tu esti tocmai in Anglia. Exista un site pe care poti sa-ti faci cont, dar platesti un abonament de 10 euro pe luna, din cate stiu. O sa revin cu detalii cand o sa stiu ceva sigur. Te pup!

    RăspundețiȘtergere