luni, 1 noiembrie 2010

Dupa premiera





A trecut si premiera spectacolului "Spectatorul condamnat la moarte". Stefan, Florin, Alex, Stanciu, Edi, Laura, Maria si cu mine, adica trupa Teen Media, am facut ceva frumos in casa Teen Media, cu increderea, dragostea si daruirea lui Cristi.
Urmatoarea reprezentatie o sa fie pe 20 Noiembrie, tot la Teatru Arca. Dar tot acest lucru minunat are si ceva trist pentru mine - dupa premiera nu se mai fac repetitii...Nu stiu ce simt ceilalti, dar mie mi-e deja un dor teribil. M-am trezit foarte trista in dimineata asta, pentru ca timp de mai bine de 8 luni, ma duceam la repetitii de mai multe ori pe saptamana, iar acum eu cu ce-mi umplu dorul? Sper sa incepem curand sa lucram la o alta piesa pentru ca deja m-am trezit cu un dor nebun de colegii mei si de Teen Media! Si am inteles inca o data ca, de fapt tot ce facem, facem pentru emotia de dinainte...

5 comentarii:

  1. Deci a fost premiera.. Felicitari! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, Catalin! :) Multa bafta in tot ce-ti propui! Poate vii pe 20 la spectacol, sa vezi inceputul. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc. Tu ce mai astepti? La anul, pe vremea asta, ar trebui sa fii studenta. :D
    Sunt curios: cum ai ajuns la spectacolul din Deko?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ar trebui, nu? Dar dupa 4 ani de facultate si 2 ani de Master, sa fiu iar studenta...nu stiu, dar si eu ma tot gandesc la asta de ceva timp. Sa-mi spui cum e la Hyperion si poate ma hotarasc sa dau anu' asta.
    Cat despre cum am ajuns la spectacolul tau, am studiat concurenta Teen Media. :) Glumesc! Eram iesita cu niste prieteni si am ales sa bem un suc in Deko, chiar in seara aia... :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Din ce am observat, am senzatia ca Teen Media si Q-Feel au stiluri diferite, deci e loc ptr toata lumea. :)
    Cred ca cel mai mult in "domeniul" asta conteaza oamenii, deci important e sa interactionezi cu oameni faini (colegi sau instructori).

    Si eu am facut 5 ani de facultate (poli) si 1 an de master (pentru camin). :)
    Dar e super sa faci o facultate ptr ca iti place, nu de nevoie (cel putin asa e la mine).

    Gasesti datele mele de contact pe blog, in caz ca vei avea nevoie de detalii despre facultate.

    RăspundețiȘtergere